fbpx

Aktuel aftenmenu

En fransk aften hos Salig Simon

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 23. januar til og med d. 8. februar
Se den næste aftenmenu her

Snacks:
Marinerede kammuslinger med jordskokker og koriander
Ansjoser med artiskokker og chili
Sprød kugle med kartoffel, spinat og gruyere
Terrin af rådyr med syltede grønne tomater
Charles Bailly, Blanc de Blanc Brut

Koldhævet surdejsbrød med fransk smør

Forret:
Stegt torskerogn med bagte rødder syltet blomkål og røget hollandaisesauce
Carinene Esteban Martin, 2018, Chardonnay-Macabeo 

Hovedret:
Stegt oksefilet i peber- og cognacsauce, langtidsbagte æbler og bagte jordskokker
Cotes Du Rhone, 2018, Domaine du Séminaire

Dessert:
Bagt cheesecake med karamelsauce, tranebær i sherry og valnødder
Moulin Caresse, 2017, Côtes de Montravel

Kaffe eller te med søde sager

Der er desuden mulighed for ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Champagne Lancelot, Blanc de Blanc
Chablis, 2016, Billaud-Simon
Chateau Maurine, 2010, Bordeaux Rouge
Botrytis Selection Colchagua, 2015, Viu Manent Noble Sémllon

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.