Aktuel aftenmenu

En fransk aften hos Salig Simon

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 18. april til og med d. 4. maj
Se den næste aftenmenu her

Snacks:
Nye kartofler fra Frankrig med røget hollandaise og ristede løg
Æg fra Tåsinge som solæg med tørret torskerogn
Dampede blåmuslinger med syltet selleri og friskost
Andelevermousse med bagte rødbeder og crouton
Vin de Mousseux “Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet surdejsbrød og rørt smør med grov sennep og urter

Forret:
Rimmet dansk laks med persillesauce,
rygeost, saltet agurk og sprød julesalat
Chardonnay, 2018, Wakefield River

Hovedret:
Stegt lam med grønne linser, grillet forårsløg,
ramsløgspesto og lammebouillon med sherry
Pinot Noir, 2017, Beaumas, Cellier du Pic

Dessert:
Rabarber med lun karamel, karamelliserede hasselnødder
og flødeis med rosa peber
Moulin Caresse, 2017, Côtes de Montravel

Kaffe eller te med søde sager

Der er desuden mulighed for ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Crémant de Bourgogne, Blanc de Noirs
Macon-Uchizy Villages, 2018, Domaine Talmard
Gérard Bertrand, 2012, Naturae Merlot
Loupiac, 2015, Château Martillac

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.