Aktuel aftenmenu

En fransk aften hos Salig Simon

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 14. februar til og med d. 2. marts
Se den næste aftenmenu her

Snacks:
Sprød porre med sauce tatar
Friskost med rødbede og hyben
Muslinger med selleri og stikkelsbær
Confiteret brissel med grillet salat og syltet citron
Charles Bailly, Blanc-de-Blancs

Koldhævet surdejsbrød og rørt smør med grov sennep og urter

Forret:
Råstegt tun med artiskokker, oliven,
sprøde kartofler og brunet smør med grillet citron
Haut Chevignac Blanc, 2014, Les Rochers

Hovedret:
Stegt lammeculotte med syrnet kål i fed creme fraiche,
hvide bønner og palmekål
L´epicerie, 2017, Syrah

Dessert:
Luftig mousse af hvid chokolade og ymer med pære og ingefæris,
brændt hvid chokolade og speltflager
Chardonnay, 2017, Rooiberg Winery

Kaffe eller te med søde sager

Der er desuden mulighed for ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Brut de Charvis Blac, Paul Delane Brut
Délas Frères, 2017, Sélection Deles Viognier
Château La Vallée, 2012, Montagne Saint-Emillion
Le pin, 2014, Chateau Tirecul La Graviere

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.