fbpx

Corona-menu

Gælder fra d. 21. april til og med d. 5. maj.
Den 6. maj er vi tilbage til normal frokost- og aftenmenu

Snacks

Go’ til at starte middagen med eller til et glas vin

Franske Lucques Oliven
35,-

Saltede mandler med havsalt
45,-

Knasende chips af rodfrugter med urtecreme
45,-

Mindre retter

Østers au Natural med rødløgsvinaigrette, tabasco og citron
Pr. stk. 35,-

Sardiner fra dåsen med grillet toast
85,-

Rillette af gris med syltede sager og grillet brød
95,-

Gratineret gedeost med bagte rødbeder og marineret salat
125,-

Udvalg af charcuteri med syltede sager og friskbagt brød
125,-

Større retter

Gratineret torsk med blåmuslinger, porre og spinat
135,-

Sprød løgtærte med parmesan og lufttørret landskinke
145,-

Terrin af fransk andelever med ristet brioche og kvæde
145,-

”Croque madame” – Surdejsbrød med landskinke, gruyere, bechamel, spejlæg og grøn salat
145,-

Confiteret andelår med nye kartofler, rabarberchutney og salat med syrnet fløde
165,-

Klassisk rørt oksetatar med pommes frites og salater i vinaigrette
165,-

Steak af krogmodnet oksefilet med bearnaise, pommes fritter og marineret salat
295,-

Ost & Sødt

Stor friskbagt cookie med mørk chokolade og havre
25,-

Udvalg af franske oste med tilbehør fra syltehylden og sprødt
Pr. stk. 35,-

Lun mazarinkage med syltede rabarber og creme chantilly
75,-

Vores chokoladekage med chokolademousse og citruscreme
85,-

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.