AKTUEL MENU

Det er muligt at bestille vores 3-retters menu samt retter fra vores à la carte menu hele dagen

(Menuen skal bestilles af hele bordet)

FORRET
Sprøde kammuslinger
– cremet Vichyssoise, rimmede porretoppe,
toast og bitre blade

HOVEDRET
Rosa lammekølle
– glaserede nye hvide asparges, majroer og løg
Hertil hvidløg og kraftig lammesky med merian
(Steak frites til hovedret + Kr. 95,-)

DESSERT
Årets første rabarber
– sød kompot og syrlig sorbet
samt peanutbutter og arme riddere

Tilkøb af 3 franske oste med behørig garniture
Kr. 95,- / Inkl. vin: kr. 150,-

VINMENU

FORRET
2022, Weber, Grauer Burgunder, Baden, Tyskland

HOVEDRET
 2022, La Vieille Ferme Rouge, Famille Perrin, Rhöne, Frankrig

DESSERT
Château de Laubade, ”FLOC de Gascogne”, Armagnac, Frankrig

 3 retter – Kr. 400,-
3 glas matchende vin – Kr. 300,-
3 glas matchende saft – Kr. 250,-

Til frokost kan menuen bestilles frem til kl. 14.00

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.