AKTUEL MENU

Fra d. 1. maj 2024 vil det være muligt at bestille en 3-retters menu samt retter fra vores à la carte menu hele dagen

(Menuen skal bestilles af hele bordet)

FORRET
Stegt blæksprutte
– ”henkogt” selleri og beurre blanc med brunet smør
samt sorte sommertrøfler

HOVEDRET
Saftig svinekotelet
– sprød rillette af nakken, kartoffelcreme og bladbeder
Hertil simresovs på enebær og øl
Steak frites til hovedret + Kr. 95,-

DESSERT
Baba au Rhum
– orangesyltede kirsebær og fed vanilleiscreme

Tilkøb af 3 franske oste med behørig garniture
Kr. 95,-

VINMENU

FORRET
2023, La Forge Estate, Chardonnay,
Languedoc-Roussillon, Frankrig

HOVEDRET
2020, Domaine Astruc, Syrah,
Languedoc-Roussillon, Frankrig

DESSERT
Blandy’s “Fine Rainwater”,
Madeira, Portugal

 3 retter – Kr. 350,-
3 glas matchende vin – Kr. 300,-
3 glas matchende saft – Kr. 250,-

Til frokost kan menuen bestilles frem til kl. 14.00

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.