AKTUEL MENU

Det er muligt at bestille vores 3-retters menu samt retter fra vores à la carte menu hele dagen

(Menuen skal bestilles af hele bordet)

FORRET
Krabbesalat
– cremet avocado og saltet agurk
samt citrus og aromatiske urter

HOVEDRET
Glaserede svinekæber
– braiseret savoykål, selleri og sorte vintertrøfler
samt svampesauce med tyttebær
(Steak frites til hovedret + Kr. 95,-)

DESSERT
Ananas, rom og fed fløde
– bagt ananas i romkaramel med fed fløde/vaniljeiscreme
og sprød ingefær

Tilkøb af 3 franske oste med behørig garniture
Kr. 95,- / Inkl. vin: kr. 150,-

VINMENU

FORRET
Studier, Riesling, Pfalz, Tyskland

HOVEDRET
 Les Domaines Paul Mas, Syrah, Languedoc, Frankrig

DESSERT
Moulin Carrese, Semillon, Bordeaux, Frankrig

 3 retter – Kr. 400,-
3 glas matchende vin – Kr. 300,-
3 glas matchende saft – Kr. 250,-

Til frokost kan menuen bestilles frem til kl. 14.00

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.