Nyt menukoncept 2024

Gældende fra d. 1. maj 2024
Fra d. 1. maj 2024 vil det være muligt at bestille en 3-retters menu samt retter fra vores à la carte menu hele dagen

A LA CARTE

SNACKS

Trøffelchips med sour cream & onion dip
50,-

Franske Lucques oliven og saltede mandler
55,-

Østers au Naturel med
rødløg i vinaigrette, citron og tomat/peberrod
35,-/stk.

MINDRE RETTER

Snegle som i Provence
med hvidløg, persille og Pastis
95,-

Sardiner fra dåsen i olivenolie.
Hertil citron og grillet brød
95,-

Muslinger i Escabeche (fra dåsen)
med citron og grillet brød
115,-

Hvide asparges med håndpillede rejer
og sauce Mousseline
165,-

Udvalg af charcuterie
med anderilette og syltede sager
175,-

Fransk andelever terrine med ristet brioche,
kvædegelé og grønne blade i vinaigrette
195,-

STØRRE RETTER

Salade Chévre Chaud med valnødder,
pærer i honning og bagte beder
145,-

Moules Mariniere
Hvidvinsdampede blåmuslinger
med persille og urter
175,-

”Croque Madame”
Surdejsbrød med landskinke, bechamel,
Gruyere, spejlæg og grøn salat
155,-

Sprød løgtærte med butterdej,
lufttørret skinke og grønne salater
165,-

Dagens tilgang af fisk a la Nage
 med tomatconcassé og krydderurter
225,-

Klassisk rørt tatar af okseinderlår.
Hertil pommes frites og salater i vinaigrette
195,-

Steak Frites (min 200g.)
Bøf af dansk bavette med sauce Bearnaise,
pommes frites og salat i vinaigrette
225,-

OST & SØDT

Udvalg af franske oste med behørigt tilbehør
35,-/stk.

”Cafe Gourmand”
valgfri kaffe el. te med tre små søde sager
95,-

Creme Brûlée med sorbet
95,-

Dagens dessert
115,-

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.