AKTUEL MENU

Det er muligt at bestille vores 3-retters menu samt retter fra vores à la carte menu hele dagen

(Menuen skal bestilles af hele bordet)

FORRET
Stegt torskerogn
– selleri/vadouvan-creme, syltede løg,
romanesco og sprød malt

HOVEDRET
Fransk landdue
– ”Pithivier” med svampe, smørdampet spinat og confiterede hjerter
Hertil aromatisk Madeira-sauce
(Steak frites til hovedret + Kr. 95,-)

DESSERT
Citroncremetærte
– brændt, blød marengs, grape og blodappelsinsorbet

Tilkøb af 3 franske oste med behørig garniture
Kr. 95,- / Inkl. vin: kr. 150,-

VINMENU

FORRET
2023, Saget La Perriére, Sauvignon Blanc, Loire, Frankrig

HOVEDRET
2022, Famille Perrin, Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault, Rhône, Frankrig

DESSERT
Moulin Caresse, Côtes de Montravelle, Bordeaux, Frankrig

 3 retter – Kr. 400,-
3 glas matchende vin – Kr. 300,-
3 glas matchende saft – Kr. 250,-

Til frokost kan menuen bestilles frem til kl. 14.00

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.