AKTUEL MENU

Det er muligt at bestille vores 3-retters menu samt retter fra vores à la carte menu hele dagen

(Menuen skal bestilles af hele bordet)

FORRET
Gratinerede kammuslinger
– dampet spinat, fennikel og sauce vin blanc

HOVEDRET
Braiseret oksetykkam a la Bourguignon
– bacon fra Alsace og stegte svampe
Hertil sellerikompot og rødvinssauce
Steak frites til hovedret + Kr. 95,-

DESSERT
Fragilité med kaffecreme
– hasselnøddeis og saltet karamel

Tilkøb af 3 franske oste med behørig garniture
Kr. 95,- / Inkl. vin: kr. 150,-

VINMENU

FORRET
2023, La Forge Estate, Chardonnay,
Languedoc-Roussillon, Frankrig

HOVEDRET
2020, Domaine Astruc, Syrah,
Languedoc-Roussillon, Frankrig

DESSERT
Blandy’s, ”Fine Rainwater”,
Madeira, Portugal

 3 retter – Kr. 400,-
3 glas matchende vin – Kr. 300,-
3 glas matchende saft – Kr. 250,-

Til frokost kan menuen bestilles frem til kl. 14.00

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.